Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Tresonans i Åsted kirke

OKT
12

Tresonans i Åsted kirke


Dato Torsdag d. 12. oktober 2023, kl. 19:00
Sted Åsted Kirke, Lendumvej 63, 9900 Frederikshavn
Tresonans i Åsted kirke

Koncert med Tresonans

Torsdag den 12. oktober kl.19.00 i Åsted kirke

Billetpris: 75 kr.

TRESONANS er en trio, som spiller sange og salmer fra den danske sangskat i smagfulde og nænsomt jazzificerede arrangementer.

 

Trioens fælles kærlighed til denne del af den danske musikkultur skinner tydeligt igennem i det omhyggeligt udvalgte repertoire. Titler som f.eks. “Det dufter lysegrønt af græs”, “Den danske Sang” og “I skovens dybe stille ro” suppleres med et par af trioens egne kompositioner og enkelte melodier fra den lyriske, nordiske jazz og folkemusik.

 

Koncerterne er en musikalsk rejse for tilhørerne, hvor den instrumentale musik fremføres med et klart og følsomt udtryk. Melodierne introduceres med små historier og anekdoter om komponist, tekstforfatter og tiden, hvori melodierne er skrevet.

 

 

JOHAN TOFTEGAARD KNUDSEN, saxofonist, klarinettist og fløjtenist, kendt fra Aarhus Jazz Orchestra. Han spiller i større og mindre ensembler og til teaterforestillinger og spænder bredt genremæssigt, fra jazz over gypsyswing til balkan, klezmer og nordisk folkemusik. Johan leverer med sit rigt facetterede spil både smukke, lyriske elementer og stor energi.

 

NIELS ERICHSEN, pianist og organist, et velkendt navn fra utallige konstellationer indenfor den århusianske jazz og kirkemusik. Niels bringer med sit vel-swing’ende og detaljerige spil mindelser til bl.a. Jan Johansson og Oscar Peterson. En stor kærlighed til den danske sangskat har ført Niels i denne retning, hvor skønheden og klarheden

er i højsædet.

 

PETER FRIIS, kontrabassist, har gennem sin karriere spillet med mange kunstnere, særligt på den århusianske jazz-scene, men også til revy og dansemusik. Peter er kendt for sit velsvingende og groovy basspil, men har også en dyb lyrisk og let melankolsk åre, som passer perfekt til denne trio.

 

Navnet TRESONANS er en blanding af TRE, som angiver trioens stærke treenighed, og RESONANS, som beskriver trioens fint udviklede evne til at skabe genklang og indlevelse hos tilhørerne.